Pages
4 Kasım 2010 Perşembe
arpa şehriye pilavı
Tarif Devletşah arkadaşımızdan
İçindekiler
1 su bardağı arpa şehriye
1,5 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı sıvı yağ
göz kararı tuz
Kaynar su
Hazırlanışı
Arpa şehriyeler yağda iyice kavrulur.
Üzerini yaklaşık 1 cm geceçek kadar kaynar su ve tuz eklenip kapağı kapalı olarak suyu çektirilir.
Suyunu çeken pilavın altı kapatılıp, karıştırılır.
yarım su bardağı kaynar su pilava katılıp kapağı kapalı şekilde 15 dakika demlendirilir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Labels
abana
(1)
annelik
(4)
aşure
(2)
balık yemeği
(3)
bebek
(6)
bedava
(1)
blogger template
(1)
börek
(2)
Çikolatalı Rulo pasta
(2)
çocuk gelişimi
(1)
çorba
(2)
doğumgünü
(6)
Efendimiz
(1)
ekmek
(3)
facebook
(2)
fikrimühim
(3)
film
(3)
geridönüşüm
(1)
geziyoruz
(3)
hediye
(11)
hurma
(2)
içecek
(1)
kahvaltılık
(3)
kandil
(7)
kebap
(2)
kek
(6)
kermes
(1)
kitap
(3)
kolay doğum
(1)
kurabiye
(8)
makarna
(2)
mantı
(1)
namaz
(2)
oyuncak
(1)
örgü
(3)
pasta
(8)
poğaça
(1)
puding
(2)
Ramazan
(3)
reçel
(1)
saglik
(2)
sağlık
(3)
salata
(9)
simit
(1)
smoothie
(1)
sobe
(2)
tatil
(2)
tatlı
(7)
template
(1)
turta
(1)
yemek
(4)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder