Pages

1 Ağustos 2008 Cuma

Bezeli Soğuk Tatlı






120 gr beze


2 poşet kremşanti


2 su bardağı süt


1 su bardağıceviz veya fındık


damla çikolata


Sosu:

vişne,çilek veya böğürtlen


göz kararı pudra şekeri






önce bezeler küçük küçük ufalanır. ceviz ya da fındık eklenir.arzuya göre damla çikolata da eklenir.başka bir kapta 2 su bardağı süt ve 2 poşet kremşanti çırpılır.karışıma eklenir.


plastik derin bir kaba poşet yayılır.bu karışım dökülür.buzlukta 2-3 saat bekletilir.


sosun yapılışı:

arzu ettiğiniz meyve ve göz kararı pudra şekeri rondodan geçirilir.

tatlı buzluktan çıkınca üzerine sos dökülür.


6 yorum:

micro cap stock dedi ki...

its good to know about it? where did you get that information?

Hansa dedi ki...

serin serin iyi giderdi şimdi dondurmaya alternatif güzel görünüyor elinize sağlıkk...

Papatya Prenses dedi ki...

ayy bezeler kıtır kıtır insanın ağzına gelir,harika olur eminim:)
ellerine sağlık canım,sevgiler..

Aysultan... dedi ki...

Ellerinize sağlık çikolatalı soslada güzel olur heralde:))

Bir Anne dedi ki...

bezeden kullandın oyle mi bu tatliyi yaparken, ne guzel fikir.
ellerine saglik canim.
Nurgul

EsMaLâLe dedi ki...

yaa bu ramazan vakti yapılamaaz:))

Labels