120 gr beze
2 poşet kremşanti
2 su bardağı süt
1 su bardağıceviz veya fındık
damla çikolata
Sosu:
vişne,çilek veya böğürtlen
göz kararı pudra şekeri
önce bezeler küçük küçük ufalanır. ceviz ya da fındık eklenir.arzuya göre damla çikolata da eklenir.başka bir kapta 2 su bardağı süt ve 2 poşet kremşanti çırpılır.karışıma eklenir.
plastik derin bir kaba poşet yayılır.bu karışım dökülür.buzlukta 2-3 saat bekletilir.
sosun yapılışı:
arzu ettiğiniz meyve ve göz kararı pudra şekeri rondodan geçirilir.
tatlı buzluktan çıkınca üzerine sos dökülür.
6 yorum:
its good to know about it? where did you get that information?
serin serin iyi giderdi şimdi dondurmaya alternatif güzel görünüyor elinize sağlıkk...
ayy bezeler kıtır kıtır insanın ağzına gelir,harika olur eminim:)
ellerine sağlık canım,sevgiler..
Ellerinize sağlık çikolatalı soslada güzel olur heralde:))
bezeden kullandın oyle mi bu tatliyi yaparken, ne guzel fikir.
ellerine saglik canim.
Nurgul
yaa bu ramazan vakti yapılamaaz:))
Yorum Gönder